Pieczesz chleb? Na zakwasie, czy na drożdżach? Z białej, czy pełnoziarnistej mąki? Z ziarnami, czy bez? A może jest to chleb keto?
Doskonale wiemy ile serca, czasu i wysiłku potrzeba do przygotowania domowego pieczywa. Taki chleb traktujesz z szacunkiem, owijasz w lnianą ściereczkę, często wykorzystujesz do ostatniego okruszka.
Każdy chleb, każda bułka, pieczona w domu, czy kupowana zasługuje na odpowiednie zabezpieczenie.
Pieczywo przechowywane w lnianym worku zachowuje wszystkie swoje walory smakowe. Pozostaje zdrowe.
Lniany worek na pieczywo sprawdzi się w każdym domu. Będzie praktycznym i estetycznym akcesorium nowoczesnej kuchni.
A w nowoczesnej kuchni:
- nie zamyka się chleba w szczelnym pojemniku - bo zmienia smak i zapach,
- nie trzyma się chleba w folii - bo szybko psuje się i pleśnieje.
Bądź eko, bądź nowoczesny!